Om os

PRISGARANTI

Vi matcher alle priser

FORSIKRINGSSKADE

Vi samarbejder med alle

KVALITET

Kun E-mærkede ruder

KALIBRERING

Af sikkerhedskamera

5 ÅRS GARANTI

På udskiftning af ruder

FABRIKSGARANTI

Bevares

Om os – Bilglasgruppens historie

Det hele startede i Silkeborg i 2006, hvor pladesmed Mads Haarup stiftede Silkeborg Bilglas efter 13 år i branchen. Han ville skifte bilruder for både private og erhverv, til nogle helt andre priser end set før.

Efter 1½ år med travlhed så Mads sig nødsaget til, at finde en kollega der kunne hjælpe ham i travle perioder og her kom Glarmester Claus Laursen ind i billedet. Claus havde gennem sin uddannelse og arbejde også beskæftiget sig med udskiftning af bilglas og reparation af stenslag i gennem en årrække.

Succesen fortsatte, og snart havde Claus skabt en stabil kundekreds i Brædstrup, Horsens, Brande og Vejle området og dermed grundlaget for Midtjysk Bilglas – som er ejet af Claus Laursen.

I 2009 kom turen til områder beliggende øst for Silkeborg, og her bød man Kenneth Nielsen velkommen til bilglasfamilien. Kenneth har ligesom de andre beskæftiget sig med bilglas flere år inden han startede selv. Han ejer i dag Østjysk Bilglas, som dækker Århus og Hadsten. Tilsammen talte de tre allerede dengang 31 års erfaring med rudemonteringer, og deres beslutning om at bruge dette i et stærkt samarbejde blev startskuddet for det der i dag kendes som Bilglasgruppen. Umiddelbart herefter åbnede Mads afdelinger i Herning og Aalborg. Aalborg afdelingen er i dag overtaget af glarmester Lasse Storm, men er stadig en del af Bilglasgruppen. Herningafdelingen bestyreres nu af Lynge Clausen, som har været rudemontør for Bilglasgruppen siden 2018.

I 2012 blev Jacob Stenholt Haarup medejer af Bilglasgruppen A/S efter flere års ansættelse som rudemontør. Jacob er udlært og har arbejdet som tekniker siden 2001.

I slutningen af 2015 åbnede vores afdeling i Kolding. I 2017 flyttede vi til vores nuværende lokaler på Ambolten 11A, 6000 Kolding. Vores lokaler ligger sammen med GT Biler, som er autoriseret Hyundai forhandler samt Seat, Cupra og Volkswagen serviceværksted.

I april 2017 åbnede Jacob Kjær afdelingen i Randers. Jacob har monteret bilruder siden 2012. Værkstedet i Randers ligger på Agerskellet 1, 8920 Randers. Siden har Jacob også åbnet værksted i Hobro, på Tåsingevej 10.

I 2020 åbnede vi den første afdeling på Sjælland med stor succes. Vores afdeling ligger i Ishøj.

I 2022 åbnede vi værksted i Viborg. Afdelingen bestyres af Mikael Bak, som er udlært mekaniker og har været rudemontør i Bilglasgruppen siden 2013.

I 2023 åbnede vi værksted i Vejle, da Midtjysk Bilglas havde fået så travlt i Horsens, Brædstrup m.v. var tiden til at lave Vejle få sit eget værksted. Vejle området kom derfor tilbage i Mads’ hænder. Afdelingen bestyres af Jesper Kølbæk, som er udlært og har arbejdet som mekaniker i over 20 år. Jesper har gennem årende skiftet rigtig mange bilruder.

2023 blev også året, hvor Bilglasgruppen begyndte at dække Fyn. Pt. dækker vi Fyn mobilt, men får også vores eget værksted, inden for kort tid.

1. marts 2024 har Kasper Nielsen (tidligere afdelingsleder i Ishøj) startet op som en del af Bilglasgruppen. Kasper dækker Sydsjælland, Vestsjælland og Lolland. Kasper er uddannet pladesmed.

Konceptet er enkelt: at yde den bedste service, til den bedste pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette kan bl.a. andet lade sig gøre grundet den store erfaring og ved samlet indkøb for alle afdelinger, som kan holde priserne nede på selve ruderne.

Til andre rudemontører udenfor de områder vi i forvejen dækker:

Kan du tænke dig at blive en del af Bilglasgruppen, kan du kontakte Mads på mail: info@bilglasgruppen.dk

rudeskift på bil

Værksted

Viborg Bilglas
info@bilglasgruppen.dk

Farvervej 19A
8800 Viborg
Se rutevejledning i Google Maps

Åbningstider:
Mandag til Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00

Skal jeg ringe til dig?
Vælg service*
Du kan også bestille tid eller få et tilbud
Husk vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og du har altid frit værkstedsvalg!